dimecres, 10 de juliol del 2013

Informació per participar amb una parada al mercat artesà de la V Fira del Ferro Pirinenc


La Fira del Ferro Pirinenc es celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de juliol de 2014 al poble d'Alins.

REQUISITS PER PARTICIPAR A LA FIRA:
- Si porteu una parada de producte agroalimentari cal que sigueu els productors o el·laboradors, no s'accepten parades que només fan venda de productes de tercers. 
- Si porteu una parada de productes de manufactura cal que siguin peces que elaboreu o fabriqueu vosaltres, no s'accepten parades que només fan venda de productes de tercers. 

INSCRIPCIONS I PARTICIPACIÓ: 

Si voleu participar amb una parada a la fira d'artesania cal que ompliu el següent formulari abans del 30 d'abril. Un cop rebudes totes les sol.licituds es farà una tria de les parades participants i s'enviarà un correu de resposta, tant als seleccionats com als no seleccionats. A les parades seleccionades se'ls reservarà l'espai corresponent per la seva parada al prat de la Fira i des de l'organització se'ls facilitarà un punt de llum. Caldrà que cada participant porti el necessari per a la seva parada: taula, cadira, tendal i allargador per la llum (si necessita connectar-se al punt de llum). L'emplaçament de la Fira és el mateix que el de l'edició del 2013 i hi haurà una zona d'aparcament propera reservat per als artesans. L'horari de la Fira d'artesania és dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 19 hores. La participació a la Fira és gratuïta, tot i que en el moment d'arribar a la fira caldrà aportar producte per a les dues paneres que es sortejaran en el marc de la Fira. Enguany la Fira es dedicarà a la celebració del tricentenari del 1714 i ens agradaria que col•laboréssiu ambientant la vostra parada a l'època. Així ambientarem la fira en l'època de les fargues a la vall i farem renéixer la història del ferro. Per anar ambientats de l'època els homes podeu anar amb la vestimenta tradicional catalana (barretina, faixa, camisa de coto, mitjons llargs, espardenyes de 7 betes..) o bé si teniu el barret negre de l'època i la jaqueta de botons molt millor. Les dones lo ideal és vestimenta de colors uniformes i vius, faldilla llarga, espardenyes de 7 vetes, coll ample, davantal, mocador pel cap opcional...).  També, podeu ambientar la parada amb un tendal rústic, ambientat al segle XVIII.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada