dimecres, 29 de febrer del 2012

La III Fira del Ferro Pirinenc ja està en preparació

Us informem que els propers dies 7 i 8 de juliol tindrà lloc a la Vall Ferrera la III Fira del Ferro Pirinenc. Guardeu bé les dates a la vostra agenda, per que farem tot el possible per que aquesta tercera edició de la fira sigui tot un esdeveniment d'èxit a nivell local, comarcal i nacional.

Que serveixi a nivell d'avançada, tornarem a tenir artesans forjadors que ens demostraran la creació del seu art en viu, es realitzarà i es posarà en funcionament un forn de reducció, com els que hi havien a l'època romana al bosc de Virós, es posarà en marxa un alt forn per veure com es fon el ferro actualment, es construirà i s'encendrà una carbonera de llenya de pi com a l'època de les fargues, hi haurà exposicions de forja artística, de cremalls de la Vall ferrera, i d'eines de ferro, mercat de productes locals i artesans, rutes guiades, baixada de falles, espectacles nocturns, i molt més...I la sorpresa d'enguany, després de més de 150 anys els Castellarnau, antics amos de les Fargues de la Vall Ferrera, ens faran una visita.

Pels que no coneixeu la Fira del Ferro Pirinenc, us adjuntem, per que aneu fent boca, el vídeo promocional de la Fira de l'any passat que es va fer junt amb Forja Viva. I enguany després de mes de 150 anys els Castellarnau amos de les Fargues de la Vall Ferrera ens faran una visita.

Video de la II Fira del Ferro Pirinenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada